Loading...
Bergvärmepump Danderyd 2019-03-21T15:28:20+00:00

Proffs på värmepumpar!

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Kostnadsfri konsultation?

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Läs mer

Fastighet

Läs mer om större fastigheter

Fastighet

Läs mer om större fastigheter.

Kostnadsfri konsultation?
0kWh
antal besparade kWh/år/kund
0kWh
snittbesparing/kund/år
0kg
Minskat co2 utsläpp/ år

Bergvärmepump i Danderyd installerad av proffs

Vi på Plusgrader har sedan vi startade brunnit för smarta energilösningar, och att installera en bergvärmepump är just det – en smart energilösning. Inte enbart av miljöskäl utan också ur ett ekonomiskt perspektiv då du med en smart bergvärmepump även får bättre koll på din energiförbrukning och dina kostnader. Vi på Plusgrader utför installationer och byte av bergvärmepumpar i Stockholm och Uppsala med omnejd, däribland även Danderyd, Sollentuna, Täby och Järfälla.

installera bergvärme danderyd

Fördelarna är många med att välja bergvärme

Det finns många fördelar med att välja att installera en bergvärmepump. Dels får du tillgång till den klimatsmarta energilösning som bergvärme faktiskt är, genom att ta vara på den värme- och solenergi som finns lagrad i marken får du tillgång till en 100% grön värmekälla.
En annan fördel med att använda sig av bergvärme och en bergvärmepump är att du som konsument faktiskt sparar pengar på att investera i bergvärme. Vi på Plusgrader arbetar bland annat med tillverkaren NIBE som under lång tid som verksam tillverkare av bergvärmepumpar, levererar smarta system där du som kund får full koll på din energiförbrukning och de kostnader som följer med en viss förbrukning. Dagens bergvärmepumpar är ofta adaptiva i sin drift vilket innebär att de anpassar sig och sin produktivitet efter den rådande energiförbrukningen.

Våra samarbetspartners

Vi på Plusgrader är noggranna med vilka produkter vi väljer att erbjuda våra kunder. Vi har därför valt att samarbeta med enbart erkänt etablerade och kvalitativa producenter. På så sätt kan vi stå bakom de produkter vi levererar och garantera våra kunder hållbara resultat. Vi samarbetar med Thorén, NIBE, CTC och är även medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

Vi levererar hållbara resultat

Vi på Plusgrader har lång erfarenhet av att installera bergvärmepumpar i Storstockholm och Uppsala med omnejd. När vi exempelvis installerar eller byter en bergvärmepump i Danderyd så ser vi alltid till att leverera hög service och goda resultat. Vi arbetar alltid professionellt och med 100% kundnöjdhet. För oss står du som kund i fokus och vi är inte nöjda förens du är det.

Vi hjälper er att byta till bergvärmepump i Danderyd

Plusgrader erbjuder totalentreprenad inom Stockholm- och Uppsala län och har specialiserat oss på markvärmepumpar. Genom de år som vi varit verksamma har vi utfört många installationer och vårt referensregister är därför väldigt stort. Vi strävar alltid efter att ha de mest nöjda kunderna inom branschen och vi värdesätter en hög grad av service och ett professionellt bemötande.
Kontakta oss på Plusgrader redan idag
Kontakta oss redan idag för gratis rådgivning och offert, så hjälper vi nå en mer klimat- och pengasmart energilösning med hjälp av bergvärme.
Anlita oss på Plusgrader för helhetslösningar som håller i längden.

Värderingar

Ni får gärna kalla oss för nördar. Vi brinner för smarta energilösningar och strävar efter att vara marknadens bästa totalentreprenör inom branschen. Därför har vi också uppnått så pass hög kundnöjdhet som vi har. Kunden är alltid i fokus för oss.

Referenser

. . .

Ida Idasson

. . .

Werner Wärmsson

VI SAMMARBETAR MED

Proffs på värmepumpar

Oavsett vilken fråga du har så är du välkommen att ställa dina frågor till oss. Klicka dig fram via formuläret. Eller ring oss.

KONTAKTA OSS

Det tar bara några sekunder!