Loading...
Bergvärmepump Sollentuna 2018-10-03T07:54:44+00:00

Proffs på värmepumpar!

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Kostnadsfri konsultation?

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Läs mer

Fastighet

Läs mer om större fastigheter

Fastighet

Läs mer om större fastigheter.

Kostnadsfri konsultation?
0kWh
antal besparade kWh/år/kund
0kWh
snittbesparing/kund/år
0kg
Minskat co2 utsläpp/ år

Bergvärmepump Sollentuna

Om du ska köpa en bergvärmepump i Sollentuna så ska du höra av dig till oss på Plusgrader, vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner i Stockholm- och Uppsala län och är specialiserade inom markvärme. Sedan starten har vi brunnit för smarta energilösningar, däribland bergvärme som är just en smart energilösning. Inte enbart av miljöskäl utan också ur en ekonomisk ståndpunkt då du med en smart bergvärmepump även får bättre koll på din energiförbrukning och dina kostnader.

Fördelarna med bergvärme i Sollentuna

Fördelarna med att installera en bergvärmepump är många. Bergvärmepumpen tar till vara på den solenergi som finns lagrad i marken och tar upp denna för att sedan omvandla den till värmeenergi. Detta innebär helt enkelt att du som konsument får tillgång till en klimatsmart värmelösning där du använder dig av solens energi.
Men det är inte bara på miljön du sparar när du väljer att anlita oss för att installera en bergvärmepump i exempelvis Sollentuna. Bergvärme är även ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ gentemot många av de andra lösningarna som finns på marknaden. När du byter till en modern bergvärmepump brukar pumpsystemet även komma med en integrerad dator som hjälper dig få koll på din förbrukning och en kostnadsuppskattning. Något som ytterligare hjälper dig som kund med att spara pengar på din förbrukning.

Våra samarbetspartners

Vi värdesätter kvalitet och arbetar enbart med erkänt bra och etablerade varumärken. Vi vill kunna stå bakom de produkter vi förmedlar åt våra kunder och för oss är en bra kund alltid en nöjd kund. De samarbetspartners vi har är: Thorén, NIBE och CTC. Vi är även medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

Vi hjälper er att byta till bergvärmepump i Sollentuna

Vi erbjuder totalentreprenad inom Stockholm- och Uppsala län och har specialiserat oss på markvärmepumpar. Genom de år som vi varit verksamma har vi utfört många installationer och vi har många positiva referenser. Vi strävar alltid efter att ha de mest nöjda kunderna inom branschen och vi värdesätter en hög grad av service och ett professionellt bemötande.

Uppgradera din värmepump idag – installera en bergvärmepump

Kontakta oss på Plusgrader redan idag så hjälper vi dig med att hitta rätt bergvärmepump, vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och offert. Vi arbetar alltid ut efter 100% kundnöjdhet och genom god service och hög närvaro installerar- och levererar vi bergvärmepumpar som håller.

Värderingar

Ni får gärna kalla oss för nördar. Vi brinner för smarta energilösningar och strävar efter att vara marknadens bästa totalentreprenör inom branschen. Därför har vi också uppnått så pass hög kundnöjdhet som vi har. Kunden är alltid i fokus för oss.

Referenser

. . .

Ida Idasson

. . .

Werner Wärmsson

VI SAMMARBETAR MED

Proffs på värmepumpar

Oavsett vilken fråga du har så är du välkommen att ställa dina frågor till oss. Klicka dig fram via formuläret. Eller ring oss.

KONTAKTA OSS

Det tar bara några sekunder!