Loading...
Bergvärmepump Upplands Väsby 2018-10-03T08:01:17+00:00

Proffs på värmepumpar!

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Kostnadsfri konsultation?

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Läs mer

Fastighet

Läs mer om större fastigheter

Fastighet

Läs mer om större fastigheter.

Kostnadsfri konsultation?
0kWh
antal besparade kWh/år/kund
0kWh
snittbesparing/kund/år
0kg
Minskat co2 utsläpp/ år

Installation av bergvärmepump i Upplands Väsby

Om du ska installera bergvärme i Upplands väsby, hör då av dig till oss på Plusgrader. Vi har lång erfarenhet av luft-vatten- och frånluftsvärmepumpar men vår specialitet är markburna värmelösningar. Vi är verksamma- och erbjuder totalentreprenad inom Stockholm- och Uppsala län.

bergvärme upplands väsby

Byta till bergvärmepump i Upplands Väsby

Var i landet du än bor, kan det vara till en fördel att byta till eller installera en bergvärmepump, vilket är den vanligaste typen av värmepumpsinstallation i Sverige. Den kortsiktiga negativa aspekten är den initiala investeringskostnaden. Framöver blir det dock billigare när första bytet av din bergvärmepump ska göras. Fördelarna är fler och dessa är de främsta anledningarna till att faktiskt ta steget att byta eller installera denna pump:

  • Lång livslängd
  • Anläggningen tar liten plats
  • Bergvärmen är en trygg, säker och miljövänlig uppvärmningsteknik
  • Driftsäkert och servicesnålt uppvärmningsalternativ
  • Påverkan på naturen blir minimal
  • Brett utbud
  • Bra livslängd på systemet

Våra samarbetspartners

Plusgrader värdesätter hög kvalitet. Vi samarbetar endast med varumärken som har lång erfarenhet av att tillverka bergvärmepumpar och för oss är det viktigt att vi kan stå bakom de produkter vi säljer till hundra procent , de tillverkare vi agerar återförsäljare åt är: Thorén, NIBE och CTC och vi är även medlemmar i Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.

Vi levererar hållbara resultat

Vi har lång erfarenhet av att installera bergvärmepumpar i Stockholm- och Uppsala med omnejd inklusive Upplands väsby, Järfälla, Täby för att nämna några. När vi exempelvis installerar eller byter en bergvärmepump i Danderyd så ser vi alltid till att leverera hög service och goda resultat. Vi arbetar alltid professionellt och med 100% kundnöjdhet. För oss står du som kund i fokus och vi är inte nöjda förens du är det.

Kontakta oss redan idag för att byta till bergvärmepump i Upplands Väsby

Kontakta oss på Plusgrader redan idag så hjälper vi dig med att planera din nya värmelösning. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och offerter.

Välkommen!

Värderingar

Ni får gärna kalla oss för nördar. Vi brinner för smarta energilösningar och strävar efter att vara marknadens bästa totalentreprenör inom branschen. Därför har vi också uppnått så pass hög kundnöjdhet som vi har. Kunden är alltid i fokus för oss.

Referenser

. . .

Ida Idasson

. . .

Werner Wärmsson

VI SAMMARBETAR MED

Proffs på värmepumpar

Oavsett vilken fråga du har så är du välkommen att ställa dina frågor till oss. Klicka dig fram via formuläret. Eller ring oss.

KONTAKTA OSS

Det tar bara några sekunder!