Loading...
Service av värmepumpar i Stockholm 2019-03-21T15:33:05+00:00

Vi tar hand om din service

Dags för service av värmepumpen? Vi på Plusgrader är experter på värmepumpar och utför service av alla typer av pumpar i Stockholm- och Uppsala län. När du anlitar oss för att utföra service av din värmepump kan du vara säker på att du får ett gediget utfört arbete av yrkesproffs med lång och gedigen erfarenhet.

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Installation

Vi levererar installationer med 100% kunnöjdhet.

Kostnadsfri konsultation?

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Service

Våra erfarna Servicetekniker reparerar och servar er anläggning.

Läs mer

Fastighet

Läs mer om större fastigheter

Fastighet

Läs mer om större fastigheter.

Kostnadsfri konsultation?
0kWh
antal besparade kWh/år/kund
0kWh
snittbesparing/kund/år
0kg
Minskat co2 utsläpp/ år

Därför är det viktigt med service av din värmepump

Din värmepump arbetar hårt varje dag för att förse dig med värmeenergi och varmvatten, med åren samlas där damm, smuts, fett och andra orenheter i din värmepump och det är därför viktigt att då och då låta pumpen genomgå service. Om service och rengöring inte genomförs kan pumpens kapacitet och effektivitet sjunka vilket dels innebär att dina energi- och värmekostnader kommer att stiga som en direkt effekt, men det kan också komma att bli en hälsofråga om allt för mycket smuts samlas i din värmepump.

Detta gör vi när vi servar din värmepump

  • Vi besiktigar inne- och utomhusdelen av din pump samt rör och kablar
  • Vi mäter värmepumpens effektivitet före och efter rengöring samt utför service
  • Vi rengör innerdelen av värmepumpen och genomför kontroll
  • Vi för serviceprotokoll – en översikt av mätvärden

Vad du kan göra på egen hand

En värmepump kräver minimalt med service och underhåll, detta innebär dock inte att det är hundra procent självgående utan det finns en del saker som kan vara bra att göra mellan servicetillfällena.

Inomhusdelen av värmepumpen

Lamellerna på pumpens inomhusdel samlar lätt på sig en beläggning av damm, fett och partiklar. Det kan därför vara bra att rengöra här genom att exempelvis dammsuga noga ett par gånger i månaden. Att använda sig av rengöringsspray för att ta bort fett och sot är också ett effektivt sätt att hålla detta rent.

Utomhusdelen av värmepumpen

När det kommer till rengöring och skötsel av utomhusdelen av värmepumpen finns där också mycket som du kan gör själv. Du kan exempelvis torka av plast och plåtdelar, borsta av lameller med en mjuk borste och ta bort eventuella löv och snö som ligger på fläkten.

Om Plusgrader i Stockholm

Vi på Plusgrader erbjuder totalentreprenad inom Stockholm- och Uppsala län och är specialiserade på markvärmepumpar. Genom alla aktiva år i branschen har vi lärt oss ett och annat och förfinat våra färdigheter, nöjda kunder är det som ligger oss närmast och vi ger mer än gärna ut referensarbeten vid förfrågan. Inga projekt är för små eller för stora för oss, vare sig det rör sig om större fastigheter, industrilokaler eller villor så kan du kontakta oss i Stockholm när du vill installera ett nytt värmesystem i byggnaden.

service värmepump stockholm

Dags för ny värmepump?

Börja med att ta kontakt med oss på Plusgrader, antingen via mejl eller telefon. Sedan genomför vi ett kostnadsfritt hembesök så snart som möjligt där vi tillsammans med dig går igenom dina behov för att kunna utvärdera och ta fram den mest optimala lösningen och värmepumpen för just din fastighet. Därefter skickar vi en offert och ett förslag på en tidsplan för ditt godkännande, efter detta är godkänt genomför vi en installation vilken uppföljs av en genomgång av er nya värmepump.

Oavsett om det är mitt i kallaste vintern eller varmaste dagen i juli kan det vara förödande om värmepumpen går sönder eller felar på något vis. Med en pålitlig och effektiv värmepump installerad av våra proffs på Plusgrader får du inte bara en värmepump utan du får också kundservice i världsklass och en investering i din fastighet, din livskvalitet och i miljön.

Vi på Plusgrader är proffs på värmepumpar från Nibe och rekommenderar starkt deras produkter till våra kunder, dels för att de är pålitliga men också för att de är anpassade efter vårt nordiska klimat. Med smart och innovativ teknik får du en effektiv energi- och värmelösning.

Kontakta oss för service av värmepumpar

Vare sig du är i behov av service av en befintlig värmepump eller är på jakt efter en ny så kan du alltid vända dig till oss på Plusgrader. Vi är experter på värmepumpar och erbjuder alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi hjälper dig planera inför din nya pump. Alla vi som arbetar på Plusgrader har lång erfarenhet och för oss är en nöjd kund det bästa beviset på att vi utfört ett bra arbete.

Värderingar

Ni får gärna kalla oss för nördar. Vi brinner för smarta energilösningar och strävar efter att vara marknadens bästa totalentreprenör inom branschen. Därför har vi också uppnått så pass hög kundnöjdhet som vi har. Kunden är alltid i fokus för oss.

Referenser

. . .

Ida Idasson

. . .

Werner Wärmsson

VI SAMMARBETAR MED

Proffs på värmepumpar

Oavsett vilken fråga du har så är du välkommen att ställa dina frågor till oss. Klicka dig fram via formuläret. Eller ring oss.

KONTAKTA OSS

Det tar bara några sekunder!